Filosofi

Copenhagen Furniture Factory > Akkurart > Filosofi

Akkurart_80-20_filosofi

Giv dit køkken liv

Vi bygger modulært og samler mekanisk. Det vil sige, du nemt kan reparere eller udskifte individuelle komponenter frem for at købe nyt. Du kan også nemt modernisere designet ved at skifte fronter. På den måde følger dit køkken med tiden og får liv.

Du får solide løsninger, der kan bruges generationer igennem. Akkurart® det køkken du ønsker.

Skal vi hjælpe dig med dit nye snedkerkøkken?

Metode

Vores metode bygger på dematerialisering. Det betyder, at vi bruger de rigtige materialer, de rigtige steder. Vi bygger i hele løsninger fremfor enkelte kabinetter der er sat sammen. Derfor vil der typisk være 30-50% færre råmaterialer end i de konventionelle løsninger.

Dematerialisering

Fokus på formål

Vi kalder det dematerialisering. Det betyder, at vi udfordrer den konventionelle opfattelse af, hvordan et køkkenkabinet ser ud. Vi har fjernet unødvendige overflader og komponenter, der primært tjener standardiseringsformål. Dette resulterer i et køkken, med mere fokus på funktion og design.

Vores køkken er blevet dematerialiseret ved at reducere brugen af træpartikler med 30-50 % sammenlignet med standardskabe fra verdens førende producenter og forhandlere. Det reducerer ikke kun ressourcespild, men bidrager også til en mere bæredygtig fremstilling samt transport.

Vil du vide mere om Akkurart?

Kontakt os her. Vi elsker at tale med vores kunder.

hello@akkurart.com
Tlf.: +45 4416 9658