Akkurart

Copenhagen Furniture Factory > Akkurart

Vi er Akkurart

Akkurart® – hvor æstetik, funktionalitet og kvalitet mødes i perfekt harmoni. Vi producerer snedkerkøkkener baseret på de traditionelle dyder, der går i arv fra generation til generation. Med vores ekspertise og håndværk skaber vi køkkener, bademøbler og garderober, der kombinerer tidløs elegance med praktisk funktionalitet.

Raw

Vores design er ærligt

Køkkendesign

Vi gør det egentlig simpelt. Vi designer vores snedkerkøkkener ud fra de gamle dyder og teknikker, der tilgodeser de kvalitetsmaterialer vi bruger. Det gør møblet holdbart generationer igennem, da vi på den måde tillader træet at ånde og leve, akkurat som det er skabt til.

Du kan også selv sammensætte dit snedkerkøkken. Akkurart® efter dine ideer + vores rådgivning.

Er du nysgerrig på at høre mere om os? Kontakt os i dag. Vi vil altid tale med vores kunder.

Din personlige stil

Vi skaber skræddersyede snedkerkøkkener og -inventar, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også praktiske. Vi forstår vigtigheden i at skabe et rum, der er en naturlig forlængelse af din personlige stil. Hver detalje er omhyggeligt udvalgt og udført med en dedikation til kvalitet og æstetik.

Vores fokus på funktionalitet og formål betyder, at vi forstår vigtigheden af et køkken, der lever op til dine behov og gør din hverdag lettere. Vi designer og fremstiller løsninger, der tager højde for dit arbejdsflow, opbevaringsbehov og ergonomi. Med vores ekspertise kan du være sikker på, at dit køkken vil være en optimal arbejdsplads.

Rådgivning og medbestemmelse. Akkurart®

Materialer i marmor og eg

Vores filosofi

Vores filosofi bygger på dematerialisering med referencer til preindustrielle konstruktioner og Bauhaus-tænkning. Vi laver solide bæredygtige snedkerløsninger, der holder generationer igennem.

Akkurart® det køkken du ønsker.

Vil du vide mere om Akkurart?

Kontakt os her. Vi elsker at tale med vores kunder.

hello@akkurart.com
Tlf.: +45 4416 9658