Om os

Copenhagen Furniture Factory > Om Os

Vi er

Copenhagen Furniture Factory

Vi er et snedkerfirma, der er specialiseret i at producere møbler og inventar til erhvervskunder. Vores ekspertise og erfaring inden for træbearbejdning og design gør os i stand til at levere skræddersyede løsninger til en bred vifte af erhvervskunder, herunder kontorer, hoteller, restauranter, caféer og butikker.

Vi skaber speciallavede snedkerløsninger af kompromisløst håndværk, der forbinder form og funktionalitet, din virksomhed kan bringe ind i fremtiden. Vi sætter os ind i jeres vision og omsætter den til et skalerbart møbelkoncept, der opfylder jeres behov og som passer ind i jeres miljø.

image

Produktion

Vi mener, at møbler ikke kun skal være funktionelle, men også smukke og holdbare. Derfor bruger vi kun materialer af højeste kvalitet i vores produktion og sørger for, at vores møbler og inventar er designet til at modstå den daglige slitage i en erhvervsmæssig sammenhæng.

Saml jeres løsning ét sted

Vi styrer dit indretningsprojekt fra skitse til montering.

Derfor kan I samle jeres løsning og indretningsprojekt ét sted, ved at lade os styre hele projektet, så I kan holde fokus på jeres forretning.

Vi udspringer af køkkenbranchen, og har derfor en grundlæggende forståelse for den fuldendte oplevelse af funktionalitet, design og håndværk. Og de kompetencer bruger vi hver gang vi tilgår et projekt. Vi har en bred forretningsforståelse og tænker hele vejen rundt, for at imødekomme jeres behov - fra skitse til montering, fra specialproduktion til lamper og gulvtæpper. 

image

Samarbejder, der bringer os ind i fremtiden

Vi arbejder tæt sammen med jer, for at sikre, at vi sammen når i mål med jeres vision for indretningen. Vi tror nemlig på, at ærlighed og transparens er grundstenen til tillid. Og det værner vi om overfor kunder, samarbejdspartnere og vores medarbejdere, for at det bedste og mest fleksible samarbejde.

Vores mål er altid at skabe et slutresultat, der både opfylder jeres behov og overstiger jeres forventninger. Vi tror på, at det er vores evne til at omsætte visioner til taktilt og funktionelt inventar, der skiller os ud fra andre snedkerier og møbelproducenter.

Vil du vide mere?

Kontakt

Jeppe Hauptmann
CCO