Køkkendesign

Copenhagen Furniture Factory > Akkurart > Køkkendesign

Èn struktur. Mange designs.

Kabinettet udgør køkkenets rygrad.

Det holder køkkenets levetid og danner grundlaget for vores design. Med vores køkken kan vi skabe alt fra klassiske rammedesign til moderne, minimalistiske designlinjer. Vi kan producere det i præcis det materiale og den overflade, som designet kræver, og vi kan kombinere det med enhver tænkelig front, bordplade eller de greb, du ønsker. Akkurart®.

Raw

Vores RAW-serie er ren og ærlig i sit design, men stadig preindustruel i sin konstruktion. Med RAW får du et køkken med fokus på funktion, ingen overflødighed. Blotlagt håndværk og arkitektur. RAW har et formsprog vi integrerer i vores andre linjer, da den konstruktion er rygraden i vores metode. Raw er udført i 100% olieret hårdt træ. Det kan, som resten af vores køkkener, monteres/demonteres efter behov og anvendelse. Skufferne fås efter ønske med tapsamlet finish som på viste modeller.

Ønsker du ideér til dit nye Raw-køkken?

Raw roeget eg_Akkurart snedkerkoekken
Raw i natur eg
Raw i valnoed

Cover up

Vores Cover Up-linje er til dig, der har fokus på funktion med rene og stilrene linjer. Du får nordisk minimalisme med elegante overgange mellem bordplade og gavle samt en fin skyggenot mellem skuffefronter og bordpladen.

Cover Up fåes i træolieret finish eller med håndmalede fronter i akkurat den farve du ønsker, som kan give dit køkken en ekstra dimension til netop dit hjem.  Eller du kan vælge en af vores kuraterede farver.

Frame Revisited

Frame Revisited tager os tilbage i tiden, men ind i samtiden. Nostalgi møder den moderne nutid med minimalt materialeforbrug og maksimal funktion. Det klassiske forrrammekøkken fra 1920’erne udspringer fra det nødvendige. Vi tager nostalgiens funktionaliteter og design og opdaterer det med farver, greb og funktioner, der taler ind i samtiden.

Den ukomplicerede Shaker-front producerer vi i hårdt træ efter ønske. Med sit ikoniske kendetegn får du et tidløst og harmonisk udtryk i funktionelt design, forankret i en stærk håndværkstradition.

Med Frame Revisited får du et klassisk køkken, opdateret fra mormors tid. Akkurart®.

Smukt indrammet.
Akkurart® som du ønsker.

Frame Revisited close up Akkurart

Puzzle Piece

Puzzle Piece er dit unikke køkken. Vi realiserer dit drømmekøkken. Denne løsning giver dig mulighed for at sammensætte dit ideelle køkken. Med Puzzle Piece kan du skabe et snedkerkøkken, der ikke kun er funktionelt, men som afspejler din personlige stil skræddersyet til dit hjem. Du kan sammensætte snedkerkøkkenet på tværs af vores serier eller ud fra dine egne designidéer.

Vores rådgivning + dine idéer Akkurart®.

Dine ideér er Akkurart® ligeså gode som vores.

Farver der skaber atmosfære

Cover Up Gul Akkurart

" Farven på mit køkken skal være som hos min farmor." Akkurart®. Derfor kan du hos os helt selv bestemme den.

Oplev vores kuraterede farver til dit nye snedkerkøkken

Fremhæv rummets stemning ved at tilsætte dit Akkurart-køkken farve. Med farver kan du udtrykke din personlighed og give en visuel oplevelse af din indretning, hvad enten det er i køkkenet, badeværelset, garderoben eller bryggerset. Med den rette farve, kan du definere atmosfæren i rummet - det rolige, det sprudlende, det dristige, det jordnære, det klassiske.

Vi guider dig til at skabe det rum, du synes er rart at være i. Akkurart®.

Kuraterede farver

Farver der byder på et rart rum at være. Akkurart®.
Vi har kurateret 5 farver, der trækker inspiration fra den danske designarv. Men det er også farver, der taler ind i de tendenser, vi ser i markedet og samfundet. Velvære i eget hjem, positivitet og harmoni. Nogle af farverne er hentet fra forhandlere, da de passer perfekt ind i vores vision for, hvad vores kuraterede farver repræsenterer. Andre har vi selv defineret.

Du kan også komme med din egen farve. Akkurart® som du drømmer om.

Oplev farverne her:

Fra drøm til køkken

Process

Design, kuratering og indretning.
Når du handler med os, gennemgår vi følgende faser, for at komme i mål med dit drømmekøkken:

1. DESIGN OG OPTEGNING

Vi designer dit køkken ud fra dine behov og ønsker til materialer og udtryk. Vi tegner dit nye køkken op i en 3D-tegning samt i en indretningstegning.

2. TILRETNING OG GODKENDELSE

Sammen gennemgår vi tegningerne du har modtaget forinden, samt dine materialevalg. Vi fastlægger evt. sidste tilretninger.

3. GENNEMGANG OG GODKENDELSE

Når du har godkendt tegninger og ordrebekræftelse, fastlægger vi leveringsdato. Vi gennemgår arbejdsplanen. Akkurart kan også være projektleder på opgaver i forbindelse med montage såsom VVS, el, tømreropgaver mm.

4. OPMÅLING OG PRODUKTION

Vi måler op hjemme hos dig, så vi kan udarbejde arbejdstegninger. Derefter sætter vi dit køkken i produktion.

5. MONTERING

Dit køkken monteres af vores egne montører, der er eksperter i Akkurarts® skræddersyede snedkerløsninger.

6. AFLEVERING

På sidste montagedag gennemgår vi det endelige resultat. Det er lige så vigtigt for os som det er for dig, at alt er som aftalt. Stort tillykke med dit nye snedkerkøkken.

Kom trygt i mål

At købe et køkken er en stor beslutning. Derfor kan du booke et møde, hvor vi kan hjælpe dig igang.

BOOK ET DESIGNMØDE

Vil du vide mere om Akkurart?

Kontakt os her. Vi elsker at tale med vores kunder.

hello@akkurart.com
Tlf.: +45 4416 9658